contacteer mij

Thomas de Lange

Contact opnemen

Gebruik altijd het contactpersoonformulier, of volg de Twitter van de blog of Facebook-pagina.

De blog gebruikt een „klik om te tjirpen“ eigenschap. Klikken tjirpt verbindingen u aan een TweetDeLange-rekening. U kunt ook registreren via e-mail.

Als u in het publiceren van uw eigen foto op deze blog geinteresseerd bent, te lezen gelieve dit. Als, te verzenden gelieve uw foto en een korte beschrijving van hoe u deze tapkraan, samen met de titel „pressphotography.nl“ in de onderwerpregel gebruikt.

Ik ben in geen geval een fotografiedeskundige; Ik ben eenvoudig een fotograaf die houdt en van foto's van zijn tapkraanwerk deelt. Ik heb dit een paar jaar gedaan, en sinds 2013 ben ik begonnen mijn foto's op sociale media en op bloggen te posten. Als u een project hebt van de tapkraanfotografie dat van een persfotograaf zou profiteren, gelieve me te contacteren, ben ik altijd open aan suggesties. Ik ben tijdens het ontwikkelen van een specifieke website om mijn fotografiewerk te huisvesten, dat een fotoblog, een galerij van mijn foto's, en ook een blog zal omvatten waar ik mijn tapkraanonderhanden werk post.

Als u me wilt contacteren en meer over mijn keukentapkranen leren, alstublieft mijn blog controleren of in aanraking worden. U kunt me op Facebook of Instagram volgen.

Als u in het kopen van een keukentapkraan geinteresseerd bent of u me u wilt ontwerpen perfecte voor u toen voel vrij om mijn contactpersoonformulier te gebruiken en me een bericht te verzenden. Ik ben gelukkig om met om het even welk merk en model te werken. Voor een lijst van keukentapkranen kunt u mijn blogpost controleren. Ik ben ook bereid met mijn lezers werken om tot de blog een betere plaats voor iedereen te maken. U kunt me ook contacteren om over douaneprojecten te weten te komen of een test-aandrijving te schikken om te zien hoe u iets kunt doen die ik deed. Alle beste, Thomas de Lange De volgende informatie is niet bedoeld om een volledige gids te zijn aan tapkraanontwerp.

Onze openingstijden